Referanse utvelgelse:

"Hoteller finnes det nok av i Norge, men det er bare et Klækken Hotell. Vi er enormt stolte av det solide rennomè ærverdige Klækken har i dag.

Oddvar Bjørnestad har i flere år trent laget vårt. Han er en ener til å formidle kunnskapen om mennesket og det å lede, og besitter en unik evne til å bygge opp en velfungerende organisasjon. Takket være han har vi klart å holde på grunnverdier i hotelldriften, som mange i dag har måttet forkaste grunnet krav til profitt.

Vi setter høye krav til personalet, samtidig som vårt samarbeid med Bjørnestad sørger for at vi ivaretar den enkeltes opplæring og utvikling. Det er mange som ønsker å arbeide på Klækken, og som på et hvilket som helst lag er sammensetningen avgjørende for våre felles prestasjoner.

Da vi i våres så behovet for å utvide staben med en ny nøkkelperson, var det helt naturlig å henvende seg til Bjørnestad. Ikke bare var han rask med å avdekke hvilke konkrete behov vi hadde, men i løpet av ca 9 – 10 uker var rekrutterings prosessen vel i havn. Bjørnestad råder over unike ressurser, og vi kan gi han våre beste anbefalinger på nok et område."

 

Finn-Ove Carlsen
Vertskap og eier

Else Karine Pjåka Carlsen
Vertskap og personalsjef 

Tilbake

Del denne siden med andre!

Share on Facebook