Larvik Håndballklubb

Larvik Håndballklubb har sesongen 20010/2011 vunnet alle mesterskap som klubben har deltatt i, Seriemesterskap, Norgesmesterskap, sluttspill og Champions League. Og gjennom sistnevnte kan klubben nå smykke seg med tittelen verdens beste håndballklubb.

I arbeidet om å nå tittelen VERDENS BESTE HÅNDBALLKLUBB er det mange som har ytt mye og har sin del av æren for de prestasjonene som er oppnådd, være seg om det er spillere, trenere, støtteapparat, klubbens øvrige administrasjon, alle tillitsvalgte, dugnadsmedarbeidere og sponsorer. 

En av de som har vært helt avgjørende for at klubben har nådd det aller gjeveste målet, å vinne Champions League er Oddvar Bjørnestad. Under svært spesielle forhold har Bjørnestad vært veldig viktig for at spillegruppa generelt og enkelt-spillere spesielt, har rettet fokus inn mot klubbens viktigste kamper. Uten Bjørnestads bidrag til dette tror vi rett og slett ikke at finalespill hadde vært innen rekkevidde.

I sitt arbeid hos oss har Bjørnestad vist hvilken eminent kunnskap han har om temaene, motivasjon, mestring og konfliktløsning og hvordan han gjennom sin lune og behagelige fremferd har lykkes i å omsette denne kunnskap i praksis.

Larvik Håndballklubb er Bjørnestad en stor takk skyldig og vi gleder oss til videre samarbeid.

Med vennlig hilsen
for Larvik Håndballklubb
Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, daglig leder

Del denne siden med andre!

Share on Facebook