Referanse etter seminar med Oddvar Bjørnestad i Havøysund 05.02.2015

 

"Hva er det å være en viktig voksen?

Med masse humor, egne erfaringer fra både yrkesliv og familieliv tok Oddvar Bjørnestad oss med inn i mange interessante og viktige problemstillinger som de aller fleste kan kjenne seg igjen i hverdagslivet.

Oddvar hadde masse gode poenger og viktige påminnelser som vi alle har noe å lære av enten om vi er foreldre, lærere, barnehagepersonell, besteforeldre, naboer eller annet.

Oddvar holdt to fantastiske forelesninger her i Måsøy kommune, en for ansatte som jobber med barn og unge og en for foreldre og alle som er opptatte av våre barn og unge.

Det har i etterkant kommet masse positive tilbakemeldinger fra begge forelesningene, så det kan absolutt anbefales å få med seg en forelesning med Oddvar."

Anita Stulen Strøm, miljøterapaut i Måsøy Kommune


Omtale etter forelesning på Havøysund skole

5. februar 2015.

"Torsdag 05.02.15 holdt Oddvar Bjørnestad en forelesning for de fleste som arbeider med barn og unge i Måsøy kommune.Temaet var voksenrollen, og Oddvar var invitert hit av prosjektet ”Sjumilssteget” som kommunen deltar i.

Oddvar ”øste ut” av sin kunnskap fra et helt liv i arbeid med barn og ungdom, og han engasjerte virkelig! Med sin lune humor formidlet han et viktig budskap til oss voksne på en fortreffelig måte. Han snakket bl.a. om de voksnes «grenseløse egoisme» der de voksne nå må begynne å sette ungenes behov foran egne. Vi må sette fokus på det vi vil ha mer av, og mestring er det som påvirker selvbildet mest.

Ikke ukjent for oss, men godt å bli minnet på.

Oddvar høstet stående applaus etter en meget god forelesning på ca. 2 timer."

Med hilsen Roy A. Møller, rektor Havøysund skole

Del denne siden med andre!

Share on Facebook